E-Book Beelddenken
Direct gratis Downloaden

Page content

Marjon

Marjon Leren in Beweging

Marjon Lugthart BSW is directeur van Bureau Bezem. Zij heeft de leiding over en is de ontwikkelaar van Into Bounce Leren in Beweging dat een onderdeel vormt van Bureau Bezem.

Marjon heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) met als afstudeerrichting Preventie en Onderwijs afgerond. Na haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in de cognitieve stijl Beelddenken, rekenproblemen, de problematiek rond visuele disfuncties, primaire reflexen, voeding vanuit de orthomoleculaire principes  in relatie met leerproblemen zoals ADHD en aan autisme verwante stoornissen.

Marjon Lugthart is werkzaam geweest in de Orthopsychiatrie en het Speciaal Onderwijs en is lesauteur van verschillende rekenmethoden.

Zij is nauw betrokken bij de Beeld en Brein® ontwikkelingen en zij is zelf een bevlogen docent van verschillende Beeld en Brein® en STERKerSTAAN® opleidingen.

In 2013 is Marjon met LaBlast® en JustBounce® gestart. Zij heeft haar certificaat FDO dansleraar Ballroom en Latin behaald.
Tevens is zij Kizomba instructor en LaBlast® instructor. Zij volgt op de voet de ontwikkelingen van dansen.
In maart 2015 heeft zij diploma voor JustBounc® training en Personal Trainer gehaald.
Met de JustBounc® technieken op de Bellicon minitrampoline begeleidt zij met succes kinderen met leer- en/of gedragsproblemen (ADHD).
Als kleuter had zij al passie voor bewegen, dansen en muziek.
Marjon is gestart met klassiek ballet, daarna jazz ballet en nog vele andere vormen van dansen. Zij houdt zich op dit moment bezig met het ontwikkelen van Leren in Beweging.

Sinds 2016 heeft Marjon Lugthart de bevoegdheid van de FON(Functionele Oogzorg Nederland) om Visueel Screeners met een FON-licentie op te leiden.

Haar motto:

`Je mag zijn wie je bent`.

Terug naar Ons team